MissU

Välkommen till MissU – Webbshop med det där lilla extra !!

Först och främst är det en secondhandbutik, mest barnkläder, men även vuxenkläder, skor, leksaker, babyartiklar och en del hushållsartiklar.

Vi har nu tagit in även nyinköpta varor. Nya leksaker, nya kläder, nya fidget toys, nya glas, muggar, godis och nya smycken/klockor samt ljuslyktor, askar mm i resin. Vi har också nyckelringar av resin som säljs till förmån för Barncancerfonden södra där 40% av priset går direkt till dom, resten är moms och tillverkningskostnad.

Alla varor kommer ej att finnas i webb butiken så vill ni se hela utbudet eller prova kläder är ni välkomna in, secondhand varorna säljs med VMB (vinstmarginalnskattning). Det betyder att det är mellanskillnaden på inpris och utpris vi betalar moms på, vilket i sin tur gör att ingen moms redovisas på kvittot eftersom den momsen redan är betald en gång när varan köptes från början. Det är ej bytesrätt på de varorna. Endast de varor som är nya, som butiken köpt in med 25 % moms, där momsen redovisas på kvittot är det bytesrätt på.

Välkomna till butiken på Västergatan 33, Trelleborg 

Hämtning kan även ordnas utanför butikens öppettider. Vid beställning och betalning innan kl 16 kan upphämtning ske kvällstid i Vellinge. Jag kan även skicka varorna men kontakta då butiken innan betalning så löser vi det.

Varma Hälsningar // Ulrika

Läs mer på www.missu.se