MissU

Priser, betalning och frakt

Varje vara anges med pris inkl. moms. I kundvagnen ser man det totala priset för varje vara om man beställt mer än en av varje.

I nuläget gäller inga rabattkuponger. Undantaget är om du fått en rabattkod tillsänt dig via mejl.

Fraktalternativ finns att välja i kundvagnen och här finns några olika att välja mellan:

  • Pris/antal, ej spårbart, betyder att frakten kostar 26:-/vara. Tänk på att detta skickas som brev och är ej spårbart.
  • Frakt, ej spårbart, upp till ca 50:- Denna är alltså ej heller spårbar, priset beräknas på varorna summa x 1,5. Väljer du några av dessa alternativen, att skicka “ej spårbart” upphör vårt ansvar över varan när vi lämnat den till serviceställe
  • Fast pris, spårbart, skickas som paket med kollinummer som går att följa hela vägen. Priset är 99:- oavsett hur många varor eller för hur mycket du beställer.

*Se olika exempel på detta längst ner.

Paketet blir alltid skickat till ombud på närmaste serviceställe. Har du speciellt önskemål på vilket ombud, ange gärna detta redan i kassan.

Alternativet är:

  • Upphämtning i butik, du har då möjlighet att betala kontant, med kort eller med swish. Välj alternativet kontant i kassan och ange vilken dag du planerar att hämta. Öppettider i butik är mån-fred 10-16

ÅNGERRÄTT/ ÅTERKÖP/ RETURER

Har du ångrat ditt köp, har du 14 dagar från att du mottagit varan, att meddela oss detta skriftligt, gärna via mejl. Returfrakten sker på egen bekostnad, (undantag om felet är vårat, att varan är defekt eller om vi packat fel) och vi betalar tillbaka vad varorna kostade och (oavsett vad du valt för frakt från början) den billigaste frakten. Varan ska vara oanvänd och i ursprungligt skick. Varan ska förpackas och skickas så den återkommer till butiken i samma skick som den lämnade oss.

LEVERANSTID

Vi gör vad vi kan för att du ska få din vara så fort som möjligt. 3-5 dagar är vårt mål, men alla mål brister ibland. Har ni önskemål om expressleverans, hör av er, så kollar vi upp det och försöker lösa detta.

Har du paket att hämta hos ombud och av någon anledning inte hämtar detta, så går det i retur till oss. Vi förbehåller oss då rätten att debitera dig för kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

BETALNING OCH ÅTERBETALNING

Du har möjlighet att betala med banköverföring, swish eller kontant. Även kortbetalning fungerar, men inte via kassasidan, utan välj då kontant betalning och hör av dig under butikens öppettider, mån-fred 10-16 så löser vi det manuellt. Kontant betalning fungerar vid hämtning i butik, skicka inga pengar i brev!

Vid återbetalning av varor använder vi helst swish men även banköverföring är möjlig. Kontakta oss innan en retur, så blir vi överens om hur du vill få det återbetalt, eller om du hellre vill ha en ersättningsvara.

* Exempel på fraktalternativen

Fast frakt är alltid 99:- oavsett beställningens summa och antal varor, men för att slippa en onödigt dyr frakt om man endast beställer få varor eller billigare varor har vi hittat andra allternativ. T.ex. om du köper:

  • 1 vara som kostar mer än 17:- blir fraktalternativ 1, 26:- och fraktalternativ 2, 27:- och uppåt.
  • 2-6 varor som kostar 10:- st blir fraktalternativ 1, (Antalet varor multiplicerat med 26:-) för 2 varor 52:- för 3 varor 78:- för 4 varor 104 :- osv. och fraktalternativ 2, (Totalsumman för varor multiplicerat med 1,5) för 2 varor 30:- för 3 varor 45:-, för 4 varor 60:-, för 5 varor 75:- och för 6 varor 90:- osv.
  • 2 varor blir fraktalternativ 1, 52:- (2 varor multiplicerat med 26:-) och fraktalternativ 2, vid totalsumma om 20:- blir frakten 30:-, om varorna istället har totalsumman 30 :- blir frakten 45:- osv. (Totalsumman multiplicerat med 1,5)
  • 5 varor blir fraktalternativ 1, 130:- och fraktalternativ 2, summan av varorna multiplicerat med 1,5

Allt detta räknar kassan ut till er automatiskt, men detta är för att få förståelse för hur vi räknar på frakten